hiasan Villa digosok badag alam agate hideung batu slab pikeun diobral

Katerangan pondok:

Agate marmer slab mangrupakeun batu geulis tur gampang-to-pamakéan anu saméméhna dianggap epitome of méwah.Éta duanana geulis tur teuas, sahingga hiji pilihan alus teuing pikeun rupa-rupa aplikasi, kaasup dapur jeung floors.Ieu téh mangrupa batu timeless nu, sabab ka panas sengit sarta tekanan nu kabentuk eta, bakal tahan knocks jeung goresan leuwih hade tinimbang batu kapur jeung batu alam comparable séjén.Warna anu endah sareng pola "marbled" ngajantenkeun béda unggal waktos, nawiskeun sentuhan anu unik sareng halus pikeun unggal permukaan slab marmer agate klien anjeun.Batu agate slab Ieu bisa jadi garapan salaku luhur kopi / meja makan, countertop, panel témbok, flooring, jeung saterusna.Ukuranna tiasa disaluyukeun kana spésifikasi anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Ngaran Produk hiasan Villa digosok badag alam agate hideung batu slab pikeun diobral
Matrials Marmer agate emas / konéng
Ukuran Ubin sayogi (300x300mm, 600x600mm, jsb.)
Ukuran slab standar 1220x2440mm
Lain sakumaha ngaropéa
Pamakéan Dipaké pikeun lantai, pola, hiasan indoor, countertop
Beungeut Dipoles
Bungkusan peti kayu layak laut, palet
istilah pamayaran 30% ku T / T sateuacanna, kasaimbangan ku T / T saméméh kiriman

Agate marmer slab mangrupakeun batu geulis tur gampang-to-pamakéan anu saméméhna dianggap epitome of méwah.Éta duanana geulis tur teuas, sahingga hiji pilihan alus teuing pikeun rupa-rupa aplikasi, kaasup dapur jeung floors.Ieu téh mangrupa batu timeless nu, sabab ka panas sengit sarta tekanan nu kabentuk eta, bakal tahan knocks jeung goresan leuwih hade tinimbang batu kapur jeung batu alam comparable séjén.Warna anu endah sareng pola "marbled" ngajantenkeun béda unggal waktos, nawiskeun sentuhan anu unik sareng halus pikeun unggal permukaan slab marmer agate klien anjeun.Batu agate slab Ieu bisa jadi garapan salaku luhur kopi / meja makan, countertop, panel témbok, flooring, jeung saterusna.Ukuranna tiasa disaluyukeun kana spésifikasi anjeun.

1i hideung agate marmer
2i hideung agate marmer
3i hideung agate marmer
5i hideung agate marmer

Batu akik hideung ngagaduhan sipat anu tenang sareng simbolisme.Éta tindakan minangka batu stabilisasi pikeun émosi sareng ideu anu teu teratur.Bakal mantuan dina calming handap.Nalika nyobian nunjukkeun sumber setrés, agate hideung ogé disarankeun.Damai dibalikeun ku ngaleungitkeun sumber setrés awal.

Profil Perusahaan

Rising Sumber batu mangrupa salah sahiji pabrik pre-fabricated granit, marmer, onyx, agate jeung batu jieunan.pabrik urang aya di Fujian di Cina, diadegkeun dina 2002, sarta ngabogaan rupa-rupa parabot automation, kayaning cut blok, slabs, Kotak, waterjet, tangga, counter tops, table tops, kolom, skirting, fountains, patung, mosaic. ubin, jeung saterusna.Pausahaan nawarkeun harga borongan alus teuing pikeun proyék komérsial sarta padumukan.Nepi ka ayeuna, urang geus réngsé loba proyék badag di sakuliah dunya, kaasup wangunan pamaréntah, hotél, puseur balanja, villas, apartemen, klub kamar KTV, réstoran, rumah sakit jeung sakola, antara séjén, sarta geus ngawangun reputasi alus.Kami usaha pikeun nyumponan sarat anu ketat pikeun milih bahan, pamrosésan, bungkusan sareng pengiriman pikeun mastikeun yén barang-barang kualitas luhur dugi ka aman di lokasi anjeun.staf teknis jeung profésional kacida terampil Xiamen Rising Sumber urang, kalawan taun pangalaman dina industri batu, tawaran jasa henteu ngan pikeun rojongan batu tapi ogé kaasup nasihat proyék, gambar teknis jeung saterusna.Urang bakal salawasna narékahan pikeun kapuasan Anjeun.

901 (2)

Sertifikasi

Loba produk batu urang geus diuji sarta Certified ku SGS pikeun assure produk kualitasna alus sarta layanan pangalusna.

901 (1)

FAQ

Naon istilah pembayaran?
* Biasana, pamayaran sateuacanna 30% diperyogikeun, sareng sésanamayar sateuacan kiriman.

Kumaha carana abdi tiasa ménta sampel?
Sampel bakal dipasihkeun dina istilah di handap ieu:
* Sampel marmer kirang ti 200X200mm tiasa disayogikeun gratis pikeun uji kualitas.
* Pelanggan tanggung jawab biaya pengiriman sampel.

Pangiriman Leadtime
* Leadtime sabudeureun1-3 minggu per wadahna.

MOQ
* MOQ kami biasana 50 méter pasagi.Batu méwah bisa ditarima di handapeun 50 méter pasagi

Ngajamin & Klaim?
* Panggantian atanapi perbaikan bakal dilakukeun nalika aya cacad manufaktur dina produksi atanapi bungkusan.

Wilujeng sumping di panalungtikan sarta didatangan ramatloka kami pikeun émbaran leuwih produk


  • saméméhna:
  • Teras: