granit hideung

  • lis alam tumpuk batu budaya sabak pikeun cladding témbok exterior

    lis alam tumpuk batu budaya sabak pikeun cladding témbok exterior

    Batu sabak budaya sabak asalna dina rupa-rupa kelir sarta jenis, sarta éta exquisite sarta hipu dina tékstur.Sababaraha batu budaya ngagambarkeun dasar, émosi uncomplicated, sedengkeun nu sejenna kuat tur uncontrolled, sedengkeun nu sejenna exquisite na digosok.Kusabab batu budaya kacida teuas sarta ngabogaan pencét-resisting, maké-resisting, korosi-resisting, sarta sipat non-radioaktif, éta mangrupa bahan konstruksi luyu jeung ramah lingkungan pikeun decorating.Ayeuna, batu budaya ieu sacara éksténsif garapan ku témbok tukang, roofing, flooring, cladding, Sills, paving, slabs, motong kana Ukuran di villas, wangunan publik, arsitéktur palataran, arsitéktur taman, badag wisata villas gunung libur, hotél sarta struktur lianna.Di hiji sisi, batu budaya ngagambarkeun alam, primeval, misterius, jeung parasaan romantis, symbolizing hakekat jeung markisa alam;di sisi séjén, éta ogé bisa ngagambarkeun elegan, menak, dibédakeun, sarta parasaan refined, symbolizing gaya artistik arsitektur barat.Upami anjeun ngagunakeun batu budaya pikeun ngahias, anjeun bakal perhatikeun yén strukturna nyampur sareng alam bari ngajaga kualitas éstétikana.Jenis émosi ieu umumna umum di kalangan jalma modern anu ngadukung alam sareng hoyong uih deui.Hasilna, batu sabak budaya geus mecenghul salaku béntang rising diantara bahan wangunan.
  • Luhur taneuh Shanxi granit hideung busur ngawangun kolam renang dek ngurilingan kotak coping

    Luhur taneuh Shanxi granit hideung busur ngawangun kolam renang dek ngurilingan kotak coping

    Granit mangrupakeun pilihan populér pikeun pools saprak éta salah sahiji batu alam hardest sarta bisa tahan uji waktu.Granit mangrupikeun batu anu serbaguna anu tiasa dianggo pikeun dek sareng paving dina sababaraha kontéks.Granit hideung Shanxi mangrupikeun bahan anu pangsaéna pikeun ngurilingan kolam renang anjeun sareng dek kolam renang dina batu alam.
  • harga borongan negro Angola granit hideung pikeun témbok exterior

    harga borongan negro Angola granit hideung pikeun témbok exterior

    Angola granit hideung nyaéta batu hideung poék tina sisikian sedeng siz warna slab ku finish digosok, leathered atanapi diasah ti Angola.
  • Kulit finish granit hideung murni mutlak pikeun flooring na hambalan

    Kulit finish granit hideung murni mutlak pikeun flooring na hambalan

    Batu ieu granit hideung murni Cina, kalawan euweuh béda katempo atawa flaws.Absolute hideung téh cocog pikeun duanana aplikasi indoor na outdoor, sarta bisa dipaké pikeun countertops dapur, flooring, tangga, témbok cladding, ruang tamu & tilelep jsb.
  • Brazil leathered versace matrix granit hideung pikeun témbok interior floors

    Brazil leathered versace matrix granit hideung pikeun témbok interior floors

    Matrix granit hideung mangrupakeun jenis granit hideung quarried di Brazil.Granit ieu ngagaduhan latar kulawu poék anu pikaresepeun sareng urat swirling hideung.
  • Beulah raray Cina G684 granit hideung pikeun exterior témbok imah

    Beulah raray Cina G684 granit hideung pikeun exterior témbok imah

    G684 mangrupakeun granit abu poék jeung rupa-rupa aplikasi.Pikeun minuhan sauntuyan tungtutan, bahan alam sadia dina rupa-rupa finish permukaan.