Travertine

  • 60 × 60 digosok lampu bodas marmer travertine ubin pikeun lantai na decor

    60 × 60 digosok lampu bodas marmer travertine ubin pikeun lantai na decor

    Travertine abu nyaéta batu alam anu mencolok kalayan warna nétral.Travertine abu-abu cocog pisan pikeun hiasan naon waé kusabab nada nétralna.Travertine biasana dianggo dina gedong bumi pikeun seueur tujuan.Travertine bisa dipaké pikeun countertops, flooring, sarta rupa-rupa aplikasi sejenna.Lantai travertine, sajaba ti fungsina salaku bahan countertop, mangrupikeun cara anu saé pikeun nyiptakeun pernyataan di bumi anjeun.Kotak Travertine bakal dianggo pikeun lantai sareng témbok.
  • Murah marmer Iran krim lampu travertine batu alam pikeun témbok cladding

    Murah marmer Iran krim lampu travertine batu alam pikeun témbok cladding

    Travertine abu nyaéta batu alam anu mencolok kalayan warna nétral.Travertine abu-abu cocog pisan pikeun hiasan naon waé kusabab nada nétralna.Travertine biasana dianggo dina gedong bumi pikeun seueur tujuan.Travertine bisa dipaké pikeun countertops, flooring, sarta rupa-rupa aplikasi sejenna.Lantai travertine, sajaba ti fungsina salaku bahan countertop, mangrupikeun cara anu saé pikeun nyiptakeun pernyataan di bumi anjeun.Kotak Travertine bakal dianggo pikeun lantai sareng témbok.
  • Borongan digosok slab marmer travertine beureum pikeun gagasan mandi

    Borongan digosok slab marmer travertine beureum pikeun gagasan mandi

    Travertine kacatet pikeun urat has sarta mindeng kapanggih dina haneut, nada nétral;Tapi, ubin travertine sadia dina rupa-rupa kelir, kaasup bodas, beige, kulawu pérak, kulawu poék, beureum, jeung saterusna.Travertine mangrupakeun batu kacida awét, sarta bari éta basajan miara ti sababaraha variétas séjén tina batu alam, éta ogé rada beurat, sarta alam porous na kudu sering sealing.Éta henteu cocog pikeun unggal kaayaan.Lantai travertine anu diwangun sareng dijaga leres, di sisi sanésna, tiasa nyayogikeun kombinasi khusus kaéndahan alam ka daérah interior.
  • Ubin batu marmer alam terang gading travertine bodas pikeun lantai

    Ubin batu marmer alam terang gading travertine bodas pikeun lantai

    Travertine bodas mangrupikeun batu anu éndah sareng halus anu asalna ti Roma, Italia.Éta tiasa dilakukeun ku rupa-rupa permukaan permukaan sareng ngeusian liang.Travertine bodas mangrupa salah sahiji batu wangunan pangheubeulna, sarta ieu loba garapan dina arsitektur Romawi salaku flooring na témbok nutupan Kotak, kitu ogé paving.Kotak travertine bodas tiasa dianggo di jero ruangan sareng di luar.Aya sababaraha perlakuan permukaan pikeun milih tina, kaasup digosok, diasah, brushed, sarta tumbled.Slabs kalayan ketebalan 20 atanapi 30 mm sayogi.
  • harga alus digosok témbok flooring batu ubin classico beige travertine

    harga alus digosok témbok flooring batu ubin classico beige travertine

    marmer Travertine asalna dina rupa-rupa ngaran jeung kelir dina pasaran.Nanging, warna krim, coklat terang sareng poék, emas (konéng), kulawu (pérak), beureum, walnut, gading, coklat emas, beige, sareng warna-warni anu paling umum.Warna travertine anu paling populér nyaéta travertino beige lampu.
  • Iran urat motong ubin lanté pérak abu travertine pikeun hiasan indoor

    Iran urat motong ubin lanté pérak abu travertine pikeun hiasan indoor

    Travertine pérak mangrupikeun batu abu-abu kalayan palét warna anu beunghar.Iran quarries rupa travertine.Gumantung kana jenis cut dipaké dina batu, travertine pérak boga rupa-rupa pola.Kusabab ngajauhan urat ubin nalika prosés motong, kami nampi permukaan kalayan nada anu béda-béda tina hue anu sami dina cross-cut.Urang nyieun slabs urat-cut dina manner misalna yén maranéhna boga urat paralel garing kalayan liang sarta nada alternatip sakuliah beungeut cai.Dina gaya ieu, kaluaran jeung paménta pikeun slabs urat-cut jeung Kotak nu leuwih luhur.Silver abu digosok kotak marmer travertine anu cocog pikeun kamar mandi, dapur jeung aréa hirup floors ogé témbok.
  • Ubin témbok batu marmer alam titanium pérak poék travertine abu-abu

    Ubin témbok batu marmer alam titanium pérak poék travertine abu-abu

    Travertine abu nyaéta batu alam anu mencolok kalayan warna nétral.Travertine abu-abu cocog pisan pikeun hiasan naon waé kusabab nada nétralna.Travertine biasana dianggo dina gedong bumi pikeun seueur tujuan.Travertine bisa dipaké pikeun countertops, flooring, sarta rupa-rupa aplikasi sejenna.Lantai travertine, sajaba ti fungsina salaku bahan countertop, mangrupikeun cara anu saé pikeun nyiptakeun pernyataan di bumi anjeun.Kotak Travertine bakal dianggo pikeun lantai sareng témbok.