Ubin témbok marmer abu-abu digosok pikeun desain interior modéren

Katerangan pondok:

Hermes marmer abu nyaéta marmer abu poék jeung urat jaringan dina beungeut cai nu asalna ti Turki.Disebut oge Anyar Hermes Ash Marmer, Hermes Gray Marmer, Gray Emperador Marmer, Emperador Fume Marmer, Emperedor Gray Marmer, Hermes Brown Marmer, Luna Hermes Gray Marmer, Emperedor Gray Marmer, Emperedor Gray Marmer, Gray Emperador Marmer, Hermes Gray Dark Marmer, Emperador Ash marmer.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Ngaran Produk

Ubin témbok marmer abu-abu digosok pikeun desain interior modéren
Pamakéan Interior & Exterior Hiasan
Bahan 100% Batu Alam
Réngsé Dipoles, Diasah, Diduruk
Warna Abu
Ukuran Customzied

Hermes marmer abu nyaéta marmer abu poék jeung urat jaringan dina beungeut cai nu asalna ti Turki.Disebut oge Anyar Hermes Ash Marmer, Hermes Gray Marmer, Gray Emperador Marmer, Emperador Fume Marmer, Emperedor Gray Marmer, Hermes Brown Marmer, Luna Hermes Gray Marmer, Emperedor Gray Marmer, Emperedor Gray Marmer, Gray Emperador Marmer, Hermes Gray Dark Marmer, Emperador Ash marmer.

6i lebu-abu-marmer
4i hermes marmer abu

Aya sababaraha kaunggulan pikeun ngalebetkeun marmer kana ruang tamu anjeun.Upami anjeun hoyong ngarobih daérah sosial anjeun janten setting modern anu luhur, ubin marmer mangrupikeun jalan anu saé.Pikeun ngajantenkeun ruang tamu anjeun langkung ageung, paké ubin marmer anu ngagurilap anu ngagambarkeun cahaya sareng nyayogikeun permukaan anu mulus sareng mulus, sapertos marmer abu-abu hermes kami anu dipidangkeun di handap.

3i marmer-worktops
2i marmer-tangga
1i marmer-lanté-témbok-ubin

Kusabab 2002, kami parantos janten salah sahiji pamimpin Cinaalamsuppliers marmer.Mangga ngarasa Luncat mésér kualitas luhur marmer abu hermes di bulk ti kami.

Profil Perusahaan

Rising Sumber Grupnyaéta salaku produsén langsung jeung supplier marmer alam, granit, onyx, agate, quartzite, travertine, sabak, batu jieunan, sarta bahan batu alam lianna.Quarry, Pabrik, Penjualan, Desain sareng Instalasi mangrupikeun departemén Grup.The Grup diadegkeun dina 2002 sarta ayeuna owns lima quarries di Cina.Pabrik urang boga rupa-rupa parabot automation, kayaning cut blok, slabs, ubin, waterjet, tangga, counter tops, table tops, kolom, skirting, fountains, patung, Kotak mosaic, jeung saterusna.

Kami gaduh langkung seueur pilihan bahan batu sareng solusi & jasa sapinuhna pikeun proyék marmer sareng batu.Nepi ka ayeuna, jeung pabrik badag, mesin canggih, gaya manajemén hadé, sarta manufaktur profésional, desain jeung instalasi staf.Kami parantos réngsé seueur proyék ageung di sakumna dunya, kalebet gedong pamaréntahan, hotél, pusat balanja, villa, apartemen, KTV sareng klub, réstoran, rumah sakit, sareng sakola, sareng anu sanésna, sareng parantos ngawangun reputasi anu saé.Kami usaha pikeun nyumponan sarat anu ketat pikeun milih bahan, pamrosésan, bungkusan sareng pengiriman pikeun mastikeun yén barang-barang kualitas luhur dugi ka aman di lokasi anjeun.Urang bakal salawasna narékahan pikeun kapuasan Anjeun.

pabrik risingsource 2

Proyék kami

2i naek batu sumber

Sertifikasi:

Loba produk batu urang geus diuji sarta Certified ku SGS pikeun assure produk kualitasna alus sarta layanan pangalusna.

Rising sumber laporan tés SGS

Bungkusan & Pangiriman

Kotak marmer dipak langsung dina peti kai, kalayan dukungan anu aman pikeun nangtayungan permukaan sareng ujung, ogé pikeun nyegah hujan sareng lebu.

Slabs dipak dina bundles kai kuat.

4-3

rinci packing kami taliti

rinci packing

Klién naon cenah?

Great!Kami suksés nampi ubin marmer bodas ieu, anu saé saé, kualitas luhur, sareng sumping dina bungkusan anu saé, sareng kami ayeuna siap ngamimitian proyék kami.Hatur nuhun pisan pikeun gawé babarengan anjeun alus teuing.

Michael

I am pisan senang jeung calacatta marmer bodas.The slabs anu bener kualitas luhur.

Devon

Sumuhun, Mary, hatur nuhun pikeun jenis follow-up Anjeun.Aranjeunna tina kualitas luhur sarta datangna dina pakét aman.Kuring ogé ngahargaan jasa gancang anjeun sarta pangiriman.Tks.

Babaturan

Hapunten pikeun henteu ngintunkeun gambar-gambar anu éndah ieu tina countertop dapur kuring gancang-gancang, tapi tétéla éndah.

Ben

Wilujeng sumping di panalungtikan sarta didatangan ramatloka kami pikeun émbaran leuwih produk


  • saméméhna:
  • Teras: