pabrik granit Cina elegan tambaga dune coklat quartzite pikeun lantai

Katerangan pondok:

Coklat Elegan mangrupikeun kuarsit coklat kuari Brasil kalayan jalur beureum sareng tan sareng nada coklat umum.Boh digosok sareng finish kulit ditawarkeun.Gambar desainer sareng obyék hiasan anu pikaresepeun tiasa dilakukeun ku ieu kusabab kesan anu saé dina campuran warna sareng kisaran nada nyiptakeun.Coklat Elegan mangrupikeun batu anu padet, awét pisan anu saé pikeun dianggo di jero ruangan sareng luar.Éta tiasa dianggo pikeun ngahias lantai, témbok, méja, sareng countertops.
Zat ieu gaduh résistansi anu kuat pikeun abrasion.Dina skala Mohs, éta ngagaduhan rating 7 atanapi langkung luhur.Granit atanapi quartzite mangrupakeun bahan has dina kategori ieu.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Ngaran Produk pabrik granit Cina elegan tambaga dune coklat quartzite pikeun lantai
Beungeut Digosok, diasah, antik
Kandelna +/- 1 mm
MOQ Pesenan Percobaan Leutik Ditampi
jasa nilai-ditambahkeun Gambar AutoCAD gratis pikeun iklas garing sareng tetengger
Kontrol kualitas 100% Inspection saméméh pengiriman barang
Kauntungan Hiasan anu saé, Cocog sareng Proyék Gedong Skala Besar sareng Leutik.
Aplikasi Proyék Komersial & Perumahan
21i slab quartzite coklat
19i slab quartzite coklat
11i quartzite coklat elegan
15i kotak quartzite coklat
17i kotak quartzite coklat

Coklat Elegan mangrupikeun kuarsit coklat kuari Brasil kalayan jalur beureum sareng tan sareng nada coklat umum.Boh digosok sareng finish kulit ditawarkeun.Gambar desainer sareng obyék hiasan anu pikaresepeun tiasa dilakukeun ku ieu kusabab kesan anu saé dina campuran warna sareng kisaran nada nyiptakeun.Coklat Elegan mangrupikeun batu anu padet, awét pisan anu saé pikeun dianggo di jero ruangan sareng luar.Éta tiasa dianggo pikeun ngahias lantai, témbok, méja, sareng countertops.

Zat ieu gaduh résistansi anu kuat pikeun abrasion.Dina skala Mohs, éta ngagaduhan rating 7 atanapi langkung luhur.Granit atanapi quartzite mangrupakeun bahan has dina kategori ieu.

6i lanté quartzite coklat
5i lanté quartzite coklat
8i lanté quartzite coklat
3i lanté quartzite coklat
4i lanté quartzite coklat
2i témbok quartzite coklat
1i quartzite coklat elegan

Profil Perusahaan

Rising Sumber Grupgaduh leuwih pilihan bahan batu jeung hiji-eureun solusi & jasa pikeun proyék marmer jeung batu.Nepi ka ayeuna, jeung pabrik badag, mesin canggih, gaya manajemén hadé, sarta manufaktur profésional, desain jeung instalasi staf.Kami parantos réngsé seueur proyék ageung di sakumna dunya, kalebet gedong pamaréntahan, hotél, pusat balanja, villa, apartemen, KTV sareng klub, réstoran, rumah sakit, sareng sakola, sareng anu sanésna, sareng parantos ngawangun reputasi anu saé.Kami usaha pikeun nyumponan sarat anu ketat pikeun milih bahan, pamrosésan, bungkusan sareng pengiriman pikeun mastikeun yén barang-barang kualitas luhur dugi ka aman di lokasi anjeun.Urang bakal salawasna narékahan pikeun kapuasan Anjeun.

wisata

Proyék kami

proyék

Bungkusan & Pangiriman

1) Slab: palastik jero + kuat seaworthy kebat kai luar
2) Genteng: busa di jero + peti kayu anu kuat sareng kuat kalayan tali anu dikuatkeun di luar
3) Countertop: busa di jero + peti kayu anu kuat kalayan tali anu dikuatkeun di luar

bungkusan

Rincian bungkusan

Bungkusan details

Naha Milih Rising Sumber Batu

Naha anjeun perusahaan dagang atanapi produsén?
Kami produsén profésional langsung tina batu alam saprak 2002.

Produk naon anu anjeun tiasa nyayogikeun?
Urang nawiskeun hiji-eureun bahan batu pikeun proyék-proyék, marmer, granit, onyx, quartz jeung batu outdoor, urang boga mesin hiji-eureun nyieun slabs badag, sagala Kotak cut pikeun témbok jeung lanté, waterjet medallion, kolom jeung pilar, skirting na molding. , tangga, hawu, cai mancur, patung, ubin mosaic, jati marmer, jsb.

Dupi abdi tiasa meunang sampel?
Leres, kami nawiskeun conto leutik gratis kirang ti 200 x 200mm sareng anjeun kedah mayar biaya angkutan barang.

Abdi ngagaleuh kanggo bumi nyalira, kuantitas henteu seueur teuing, naha mungkin mésér ti anjeun?
nuhun, urang ogé ngawula pikeun loba klien imah swasta pikeun produk batu maranéhna.

Naon waktos pangiriman?
Sacara umum, upami kuantitas kirang ti wadahna 1x20ft:
(1) slabs atanapi cut Kotak, éta bakal nyandak ngeunaan 10-20days;
(2) Skirting, molding, countertop jeung kasombongan tops bakal nyandak ngeunaan 20-25days;
(3) waterjet medallion bakal nyandak ngeunaan 25-30days;
(4) Kolom jeung pilar bakal nyandak ngeunaan 25-30days;
(5) tangga, hawu, cai mancur jeung patung bakal nyandak ngeunaan 25-30days;

Kumaha anjeun tiasa ngajamin kualitas & klaim?
Sateuacan produksi masal, sok aya sampel pre-produksi;Sateuacan kiriman, sok aya pamariksaan ahir.
Panggantian atanapi perbaikan bakal dilakukeun nalika aya cacad manufaktur dina produksi atanapi bungkusan.


  • saméméhna:
  • Teras: