3200 badag porselen fléksibel panas bending melengkung marmer sintered ubin slab batu

Katerangan pondok:

Veneer marmer porselen ipis mangrupikeun produk hiasan anu populér saenggeusna sabab fungsional pisan.Produk ieu ngagaduhan kahadéan anu saé pikeun fleksibel, ngamungkinkeun anjeun pikeun nempatkeun éta dina permukaan melengkung sapertos kolom sirkular, témbok, countertop, luhureun méja atanapi naon waé anu anjeun tiasa pikirkeun.Éta bisa dibungkus sabudeureun ampir nanaon.Kabinet, kolom, sakabeh hotél - veneers sigana nolak fisika, acan Xiamen Rising Source boga téhnologi ekslusif pikeun ngolah potongan-potongan leutik porselin ieu sarta ngan bisa ngabengkokkeun sabudeureun nanaon.Ieu mangrupikeun metode pamotongan biaya anu dianggo dina jati batu sareng worktops.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Katerangan

Ngaran Produk: 3200 badag porselen fléksibel slab panas bending melengkung ultra ipis marmer sintered ubin batu
Jenis produk: Porselen format badag slab potong ukuranana
Beungeut: Digosok / diasah
Ukuran slab: 800X1400/2000/2600/2620mm, 900x1800/2000mm, 1200x2400/2600/2700mm, 1600x2700/2800/3200mm
Potong kana Ukuran: Ukuran ngaropéa
Ketebalan: 3mm, 6mm, 9mm, 11mm, 12mm, 15mm
Fitur: 1:1 Némbongkeun kageulisan marmer alam
Aplikasi: Tembok Interior
Fasad Luar
Lalangit
Tihang & Tihang
Mandi jeung pancuran
Tembok lift / Countertops / Tops kasombongan / Tops méja
Permukaan jati sareng permukaan Millwork / Produk Rumah Tangga.
jasa: Sampel Gratis;OEM & ODM;Jasa Desain 2D & 3D pikeun Proyék Komérsial sareng Perumahan

Veneer marmer porselen ipis mangrupikeun produk hiasan anu populér saenggeusna sabab fungsional pisan.Produk ieu ngagaduhan kahadéan anu saé pikeun fleksibel, ngamungkinkeun anjeun pikeun nempatkeun éta dina permukaan melengkung sapertos kolom sirkular, témbok, countertop, luhureun méja atanapi naon waé anu anjeun tiasa pikirkeun.Éta bisa dibungkus sabudeureun ampir nanaon.Kabinet, kolom, sakabeh hotél - veneers sigana nolak fisika, acan Xiamen Rising Source boga téhnologi ekslusif pikeun ngolah potongan-potongan leutik porselin ieu sarta ngan bisa ngabengkokkeun sabudeureun nanaon.Ieu mangrupikeun metode pamotongan biaya anu dianggo dina jati batu sareng worktops.

22i2 ultra-ipis-marmer
6Kuring ubin marmer melengkung
41i fléksibel-marmer
43i fléksibel-marmer
22
31i fléksibel-marmer
11i countertop beling
3i ubin marmer melengkung
2i ubin marmer melengkung
2
3
1
2

Performance produk

porselen

Aplikasi Omnipotent

kustomisasi fléksibel

Suhu luhur

Anti polusi

Tahan goresan

Gampang beresih

lalawanan korosi

Profil Perusahaan

Rising Sumber batu mangrupa salah sahiji pabrik pre-fabricated granit, marmer, onyx, agate jeung batu jieunan.pabrik urang aya di Fujian di Cina, diadegkeun dina 2002, sarta ngabogaan rupa-rupa parabot automation, kayaning cut blok, slabs, Kotak, waterjet, tangga, counter tops, table tops, kolom, skirting, fountains, patung, mosaic. ubin, jeung saterusna.Pausahaan nawarkeun harga borongan alus teuing pikeun proyék komérsial sarta padumukan.Nepi ka ayeuna, urang geus réngsé loba proyék badag di sakuliah dunya, kaasup wangunan pamaréntah, hotél, puseur balanja, villas, apartemen, klub kamar KTV, réstoran, rumah sakit jeung sakola, antara séjén, sarta geus ngawangun reputasi alus.Kami usaha pikeun nyumponan sarat anu ketat pikeun milih bahan, pamrosésan, bungkusan sareng pengiriman pikeun mastikeun yén barang-barang kualitas luhur dugi ka aman di lokasi anjeun.staf teknis jeung profésional kacida terampil Xiamen Rising Sumber urang, kalawan taun pangalaman dina Industri Batu, tawaran jasa henteu ngan pikeun rojongan batu tapi ogé kaasup saran proyék, gambar teknis jeung saterusna.Urang bakal salawasna narékahan pikeun kapuasan Anjeun.

pabrik 1

Satengah juta méter pasagi basa produksi manufaktur calakan

pabrik 2

680m garis produksi héjo calakan

pabrik 3

Italia System 30 sarébu ton mesin pencét

pabrik 4

Italia System16 saluran printer inkjet harti luhur

pabrik 5

Profésional ngarojong parabot motong processing jero

pabrik 6

Panalungtikan mandiri sareng pamekaran alat uji
 
 
  
Satengah juta méter pasagi basa produksi manufaktur calakan.

 

 

 
 
 
Ratusan juta nyieun 3 jalur produksi slabs beling impor, mangrupa salah sahiji R&D pangheubeulna sarta usaha produksi di Cina.
Ngenalkeun Italia System 30 sarébu ton mesin pencét, 16 saluran printer inkjet harti luhur, pinuh timer énergi Tecno Ferrari badag 20 kotak sistem gudang otomatis tur loba equipments impor lianna.
 
 
Ngadegkeun produk anti-pemalsuan sistem traceability, éféktif safeguard hak jeung kapentingan dealers sarta konsumén.

 

sertipikat 2

Kami ngagaduhan sababaraha téknologi inti batu anu dikembangkeun sacara mandiri, sareng produk kami ngagaduhan lingkungan ISO, kualitas, kaamanan sareng sertifikasi sistem manajemén sanés sareng patén-patén penemuan.

Bungkusan & Pangiriman

asdadada2

Pameran

asdadada3

2017 badag 5 DUBAI

asdadada4

2018 nyertakeun AS

asdadada5

2019 BATU Adil XIAMEN

asdadada6

2018 Batu adil XIAMEN

asdadada7

2017 Batu adil XIAMEN

asdadada8

2016 Batu adil XIAMEN

Klién naon cenah?

Hebat!Kami suksés nampi ubin marmer bodas ieu, anu saé saé, kualitas luhur, sareng sumping dina bungkusan anu saé, sareng kami ayeuna siap ngamimitian proyék kami.Hatur nuhun pisan pikeun gawé babarengan anjeun alus teuing.

Michael

I am pisan senang jeung calacatta marmer bodas.The slabs anu bener kualitas luhur.

Devon

Sumuhun, Mary, hatur nuhun pikeun jenis follow-up Anjeun.Aranjeunna tina kualitas luhur sarta datangna dina pakét aman.Kuring ogé ngahargaan jasa gancang anjeun sarta pangiriman.Tks.

Babaturan

Hapunten pikeun henteu ngintunkeun gambar-gambar anu éndah ieu tina countertop dapur kuring gancang-gancang, tapi tétéla éndah.

Ben

Wilujeng sumping di panalungtikan sarta didatangan ramatloka kami pikeun émbaran produk batu deui


  • saméméhna:
  • Teras: